elikkäs, ei muuta kun kokkaamaan kuvien kera (tämä on neljälle nälkäiselle syöjälle):
(laita samaan aikaan tulemaan ranskalaiset uuniin ,tämä kastike sopii myös pita-leivän kanssa)
500g kebablihaa, pari-kolme valkosipulinkynttä ja pikkuinen tomaattisose
Ruskista lihat ja lisää oman maun mukaan mausteita, itse käytän paprikajauhetta, kolmen pippurinseosta, chilijauhetta ja suolaa (valk.sipulit ruskistuvat samaan aikaan lihan kanssa)
Lisää ruskistettuihin lihoihin tomaattisose ja 2rkl jauhoja
Ruskista jauhot ja lisää 2,5dl kylmää vettä. Anna kiehahtaa ja kastike on valmis
Eilen tätä kastiketta syötiin ranskisten kanssa ja hyvää oli
Bon appétit
nams!!!
VastaaPoistaPitääkin testailla!!! Kiitos blogivinkistäsi <3
VastaaPoista