Muutama viikko sitten juhlittiin ystäväni pojan täysi-ikäisyyttä Karkkilassa.
Sovittiin, että osa meistä vieraista tekee apuna vähän tarjottavaa juhliin.
Minä lupasin tehdä pasteijoita.
Tein pasteijat kaupan lehtitaikinalevyistä.
Täytteenä oli:
* tomaattia
* mozzarellaa
* villirucolaa
* emmental raastetta
* pippuri, suola, paprika
Tein täytteistä massan sauvasekoittimella.
Tomaateista kannattaa poistaa siemenet, muuten massasta tulee liian vetinen.
Pasteija voideltiin kananmunalla ja paistettiin esilämmitetyssä uunissa 200*c n. 15min.
46 pasteijaa tuli tehtyä ja kaikki taisi myös mennä juhlissa.
Pasteijat ovat oivaa bilenaposteltavaa ja nopeita valmistaa.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille <3
Ihan täällä ruudun takana tulee nälkä, kun katselee ihania pasteijoitasi :)
VastaaPoistaOli nämä kyllä hyviä ♡
PoistaNam. Olisin voinut syödä kulhollisen tota täytettä :D.
VastaaPoistaIhanaa, kun on tollasia ystäviä, jotka voi pyytää apuun, kun tarvitaan tarjottavia. Se on aina mun painajainen, kun pitää miettiä ja valmistaa tarjoiluja.
Me ollaan oltu ystäviä jo 31 vuotta, joten toiselta voi pyytä vaikka mitä apua :)
PoistaRakastan pasteijoita ylikaiken, lemppareita on monenmoiset ja kyllä niiden popsiminen heti näkyy housuissa, hih.
VastaaPoistaAurinkoa päivään <3
Pasteijat on kyllä ihania ♡
PoistaMukavaa tiistaita Tiia!
Oi näyttääpä herkullisilta!!! Ja ihana tuo sun banneri!
VastaaPoistaKiitos Lindiz ♡
PoistaSinä olet oikea kodin hengetär ja ihana äiti ja vaimo. Aina jotain hyvää tarjolla, kaunista uutta kättesi työnä ja muutenkin, se tärkein, että olet ihana ihmisenä. <3
VastaaPoistaViltsu, mä ihan häkellyn näistä sun kommenteista. Kiitos ihana <3
PoistaAi, että kun näyttävät hyviltä.
VastaaPoistaJa kuule maistuivat myös. Tuo villirucola maistui vähän samalta kun basilica kun se oli sekoitettu muiden täytteiden mukaan.
PoistaNyt on niin hyvä täyte, että on resepti kopsattava! Pasteijat on kyllä syntisen hyviä ja niitä on jo lapsuudesta asti leivottu eri juhliin. Herkkua viikkoa & näkemisiin pian messuilla!
VastaaPoistaJee, kohta on jo perjantai ja me nähdään.
PoistaOih, kuinka voi vaan kuvitella noiden herkullisen maun! :P
VastaaPoistaNämä olivat kyllä tosi hyviä ja ihanaa kun oli kahta eri juustoa.
PoistaOi, nam! Aivan vesi herahti kielelle... <3
VastaaPoistaHeti alkaa kuvitella, miten muutama tällainen ja kuppi teetä maistuisi niin hyvältä :)
PoistaOi aivan ihanan näköisiä pasteijoita <3
VastaaPoistaEikä makukaan pettänyt syöjiä :)
PoistaNäyttääpä herkulliselta! :) Löysin tänne blogiisi lukijaksi, täältähän löytyi kaikkea kivaa. Esimerkiksi edellisen postauksen kirpparilöytötuunaus on ihan loistava! Kivaa päivää :)
VastaaPoistaKiitos Jaana ja kiva kun löysit tänne. Tervetuloa ♡
PoistaIhanan näköisiä, pasteijat ovat kyllä helppoa bileruokaa. :) Kivaa torstaita!
VastaaPoistaTässä oli vielä parasta se, että pasteijat olivat osa lahjaa sankarille :)
PoistaNäyttä herkuilta =)
VastaaPoistaJa maistui myös :)
PoistaOstin sitä lehtikaalia kun piti ostaa lehtipersiljaa, puolen pakettia pyörii vieläkin vihanneslaatikossa. Tästähän saan inspiraation kätkeä se pasteijan sisään niin ei mene haaskuuseen :) Mies tuumaili, että kun muistin vaan sen lehti sanan niin onneksi meillä ei mennyt ruuan joukkoon sanomalehti :D
VastaaPoistaKasvin nimen alku ja väri meni kuitenkin jo oikein :)
VastaaPoista