Olen niin innostunut näistä ruokaisista piirakoista.
Minun piirakoissani pitää olla aina jotain juustoa.
Tällä kertaa helppo piirakka syntyi:
Myllyn paras neljän viljan piirakkapohjasta.
Piirakkapohja sulaa noin puolessa tunnissa huoneenlämmössä.
Täytteessä on kaksi purkillista kermaviiliä, puolipussia pakastepinaattia sulatettuna, paketti fetaa ja puoli pussia Emmental juustoraastetta.
Mausteiksi laitoin ripauksen suolaa, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, pippurisekoitusta ja kurkumaa.
Piirakan päälle vielä loppupussillinen juustoraastetta ja sitten uuniin.
Uuni 180 astetta ja paistoaika n.40 minuuttia.
Valmiin piirakan kannattaa antaa tekeytyä ennen ruokailua ainakin 15 minuuttia.
Ja sitten syödään!
Piirakan kaveriksi tein raikkaan salaatin.
Niin hyvää ettei sanotuksi saa...tai siis saa...oli todella hyvää!
Vielä tämä päivä aikaa osallistua ihanien kalentereiden arvontaan täällä blogissani.
Arvontaan voit osallistua TÄÄLTÄ!
Mukavaa torstaita teille kaikille <3
Näyttää niin herkulliselta! 😋 Olen myös ruokaisien piirakoiden ystävä, söisin niitä vaikka joka päivä. 😄
VastaaPoistaSama täällä. Näistä voi kivasti tehdä vaikka mitä versioita.
PoistaVoi vietävä, että kuullostaa hyvältä. Olin ihan unohtanut suolaiset piirakat...pitääpä tehdä viikonloppuna. Ihanaa loppuviikkoa Outi <3
VastaaPoistaPohja on myös täyttävämpi kuin normaali vaalea pohja.
PoistaHerkullista loppuviikkoa Taru ❤️
Kuulostaa herkulliselta ja tarpeeksi helpolta että ehkä onnistuu minultakin ♥
VastaaPoistaTämä on todella helppo valmistaa. Mukavaa viikonloppua Sude ❤️
PoistaNamiskuukkelis, taatusti ihan megahyvää. Ihanaa päivää Outi <3
VastaaPoistaOli kyllä niin herkullista.
PoistaMukavaa viikonloppua Tiiuli ❤️
Nam, herkullista varmaan oli piirakkasi:)
VastaaPoistaOli kyllä todella hyvää ❤️
PoistaVoi kun herkullisen näköinen piirakka, nam :)
VastaaPoistaIhanaa iltaa <3
Kiitos, oli kyllä niin hyvää. Silloinhan ruoka on hyvää, kun ei kukaan puhu syödessä😁
PoistaIhanaa viikonloppua Nina!
Piirakka ja salaatti on herkkulounas tai iltapala. Ja juustoa pitää olla paljon!
VastaaPoistaJuustoa todellakin pitää olla, niin namia!
PoistaMukavaa viikonloppua Pauliina ❤️
Tuo piirakka näyttää kyllä niin herkulliselta..Nam!:) Mukavaa marraskuun loppua!
VastaaPoistaIhanaa joulukuun ensimmäistä ❤️
PoistaOi nam, mäkin tykkään, että on juustoa ja Emmentalit on kyllä suosikkejani. :p
VastaaPoistaEmmentalissa on juuri sopivasti makua!
PoistaKivaa viikonloppua ❤️
Näyttääpä herkulliselta! Suolaiset piirakat ovat herkkuja. Teen niitä usein niin kotiväelle kuin vieraillekin.
VastaaPoistaNämä ovat kyllä hyviä joka tilanteessa!
PoistaMukavaa viikonloppua ❤️
Herkkua varmasti! Mukavaa marraskuun viimeistä, Outi.
VastaaPoistaOli kyllä makoisaa!
PoistaIhanaa joulukuun ensimmäistä päivää sinulle Satu ❤️
Oi kun näyttää hyvältä! Mä rakastan sulanutta juustoa, joten tää olisi todellakin mun mieleeni ^_^
VastaaPoistaTässä kyllä makua piisaa.
PoistaMukavaa viikonloppua ja joulukuun ensimmäistä päivää sinulle ❤️
Suolaset piirakat ovat herkkua. Oma suosikkini on raejuustopurjopiirakka. Hyvää joulukuun ensimmäistä🎅🏻
VastaaPoistaSinun suosikkipiirakkaasi en olekaan testannut.
PoistaMukavaa viikonloppua sinulle Marjo ❤️
Suolaiset piirakat ja salaatti on kyllä minustakin niin hyvää ettei melkein saa sanottua. :)
VastaaPoistaSun piirakka on mulle ihan uus tuttavuus.
Mulla vaan aina vähän haastetta kun pitää tehdä gluteenittomana.
Tällaisia piirakkapohjia saa myös gluteenittomina ja muutenhan tämä onkin gluteeniton. Moilasella ja Myllyn Parhaalta löytyy ainakin gluteenittomat vaihtoehdot pakastealtaista.
PoistaIhanaa viikonloppua sinulle Pia!
Kyllähän tuo maistuisi! Mukavaa iltaa herkuttelun parissa.
VastaaPoistaTänään olen herkutellut lasagnea :)
PoistaIhanaa viikonloppua Viltsu <3
Minäkin tykkään juustopiirakoista. Taas pitkästä aikaa ehdin kirjoitella ja lukea blogiasi.
VastaaPoistaOlen täällä purkanut matkatavaroita ja kone pyörinyt pesten pyykit.
eihän noita kesävaatteita hetkeen tarvitse.
No täällä ei tosiaan tarvita nyt t-paitoja kuin neuleiden alla :)
PoistaTeillä oli kiva reissu, ihailin kuvia blogistasi.
Mukavaa joulukuun alkua Tuija <3
Oi, kuulsotaapa hyvältä. Oikaisen itsekin usein piirakkataikinassa, valmistaikina kun on näppärästi heti valmis.
VastaaPoistaNämä valmiit piirakkapohjat ovat käteviä ja mielestäni oikein maittavia myös. Huomaan muutenkin tekeväni makeat itse ja ostavani suolaiset valmiina.
PoistaTäältäpä löysin kivan blogin. Eilen illalla meni pitkään tätä lukiessa. Myös vanhempia tekstejä. Piirakka näyttää hyvältä. Minäkin usein teen valmipohjasta. Sulla on täällä paljon muitakin ohjeita ja tuunauksia ja vaikka mitä kivaa. Hyvää joulun odotusta sinulle.
VastaaPoistaKiva, että löysit blogini, tervetuloa ❤️
PoistaMinä kutsun omaa blogiani sekametelisopaksi, koska täällä on vaikka ja mitä!
Mukavaa joulukuun alkua sinulle Intsu ❤️
Kiitos kivasta ohjeesta! Suolaiset piirakat ovat herkkuani!
VastaaPoistaNiin ovat minunkin suosikkwja. Nämä on muuten helppo myös pakastaa vierasvaroiksi.
Poista