Pavlova on usein ollut meidän kesäkakku, mutta nyt päätin tehdä testailuja, että miten Pavlovasta saisi helposti leivoksia.
Kattilakaapista löytyikin tämä kirpparilta ostettu silikonivuoka, johon näitä marenkeja aloin tekemään.
Marengit tein reseptillä:
3 kananmunan valkuaista
2 dl sokeria
1 rkl perunajauhoja
Uuni 120 astetta 45 minuuttia ja sen jälkeen vielä 20 minuuttia 100 asteisessa uunissa.
Marengit kohosivat todella korkeiksi ja tästä sainkin idean, että halkaisen leivoksen ja täytän sen myös.
Sanoisin, että täydellinen marenki, rapea ulkopuolelta ja pehmeä sisältä.
Täytteeksi laitoin samoja juttuja kuin päälliseksikin, luomu puutarhamustikoita, mansikoita ja kermavaahtoa.
Teen muuten kermavaahdon aina tomusokerin kanssa.
Tällaista herkkua, voi nam!
Näillä ollaan herkuteltu nyt kaksi päivää.
On makeaa, mutta niin niin hyvää!
Tänään suunnataan taas Karkkilaan viikonloppua viettämään.
Palailen tajuuksille alkuviikosta!
Herkullista ja leppoisaa viikonloppua teille kaikille <3
Nam, nam. Maistuis tännekin. Herkullista viikonloppua Outi ❤️
VastaaPoistaKiitos Jani ja ihanaa viikonloppua sinullekin ❤️
PoistaApua mitä ihania! Harmi kun meillä on tätä välimatkaa, olisin muuten jatkuvasti teillä kahvipöydässä kuokkimassa. :D <3
VastaaPoista- Iitu
https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/09/19/mita-nakevat-minussa/
Tervetuloa vaan kahville 😃
PoistaOih, niin herkun näköistä!
VastaaPoistaJa makuista myös ❤️
PoistaOih, varmaan ihan suussasulavia ♥ Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!
VastaaPoistaOli kyllä herkullisia ja tuoreiden marjojen kanssa varsinkin ❤️
PoistaKivaa viikonloppua sinullekin!
Hauska uusi idea, en ole koskaan ajatellutkaan tehdä marenkia silikonivuoassa!
VastaaPoistaMinulla on sellainen ongelma, että haevoin ajattelen mitään kun leivon. En edes ajatellut, että tämä ei onnistuisi.
PoistaKiitos ideasta, kermavaahto tomusokerilla. Kyllä tuli herkullisen näköisiä leivoksia.
VastaaPoistaMinun mielestäni kermavaahdosta tulee pitävämpi kun sen tekee tomusokerista.
PoistaKivaa viikonloppua sinullekin Tuija ❤️
Jännää, että nuo marengit kypsyivät silikonivuoissa.
VastaaPoistaHyvää viikonloppua Outi <3
Ai on vai? Minä en leipoessa mieti, että onnistuuko jokin vai ei, lopputulos voi siis olla mitä vaan!
PoistaHyvää viikonloppua sinulle Sari!
Tosi nätit leivokset:) Marenki ei kuulu herkkuihini, mutta tuollaista varmaan maistaisin:) Kaunista viikonloppua Outi:)
VastaaPoistaKiitoksia paljon Jael ❤️ Marengit on mun miehen lemppareita ja siksi aina välillä teenkin Pavlovaa 😃
PoistaTunnustan tyhmyyteni, kun en edes tiennyt, mikä on Pavlova, mutta niin vaan opin Outimammalta taas lisää :) (toivottavasti toi mamma kuulostaa sun korvaan yhtä positiiviselta kuin miksi sen olen sun oman Italialaismammapostauksen jälkeen mieltänyt).
VastaaPoistaKivaa Karkkilaviikonloppua <3
Mamma on yksi maailman ihanimmista sanoista, joten en yhtään pistä sitä pahitteeksi.
PoistaKivaa viikkistä Annukka ❤️
Ihanaa ja makeaa viikonloppua Outi! <3
VastaaPoistaKiitos ja samoin myös sinulle ❤️
PoistaVoi, kuinka herkullisen näköisiä! Marenki ja tuoreet marjat ovat ihana yhdistelmä <3 Ihanaa viikonloppua, Outi!
VastaaPoistaMarjat tasapainottavat hyvin marengin makeutta.
PoistaKivaa viikonloppua sinullekin Tarja ❤️
Vautsi, mitä herkkua. Kivaa Karkkila-viikonloppua, Outi.
VastaaPoistaKiitos paljon Satu ja kivaa viikonloppua sinullekin ❤️
PoistaOi nam, mitä herkkua!
VastaaPoistaOli kyllä todella namia ❤️
PoistaEt voi uskoa, mutta näin unta näistä leivoksista ja hullun lailla etsin kaapeistani juuri sydämenmuotoisia vuokia, just tuollaista samanlaista ei löydy, joten tein sydämenmuotoiseen kakkuvuokaan : ) Pakko kai se tehdä noita myös oikeesti, hih!
VastaaPoistaTuo on kyllä selkeästi enneuni, joten ei muuta kuin marenkeja vääntämään :)
PoistaIhanaa viikkoa Heli <3