Kebabkastikkeen ohjetta ollaan nyt useamman kerran pyydetty, joten mieheni kanssa laitettiin meidän peruskastikkeen tiedot teille jakoon.
800g kebablihaa
3 rkl tomaattipuretta
1 rkl jauhoja
n.½ l vettä
Mausteina:
paprikajauhetta
2 valkosipulin kynttä raastettuna
pippurisekoitusta
chilijauhetta ja shiratcha chilikastiketta oman maun mukaan
suolaa
ripaus kuminaa
Kastike sopii syötäväksi ranskalaisten kanssa tai riisillä.
Jos taas haluaa syödä kebabkastiketta pitaleivän kanssa,niin silloin kannattaa laittaa vettä reippaasti vähemmän.
Pitan sisään laitan aina myös tomaattia, salaattia ja jalopenoja.
Mausteiset chiliranskalaiset maistuvat aina hyviltä kebabin kanssa.
Ei varmasti ole vaikeaa arvata, että tuossa ranskalaisten päällä on chilimajoneesia.
Valkosipulikastike sopii myös kebabin kanssa oikein hyvin.
Chili taitaa olla se meidän perheen lempimauste ja minä en voi myöskään tehdä ruokaa ilman paprikajauhetta.
Mikä on sinun maustesuosikkisi?
Huomenna lähdemme viikonlopun viettoon Karkkilaan ja some hiljenee hetkeksi.
Palailen linjoille taas ensi viikolla.
Ihanaa loppuviikkoa ja viikonloppua teille kaikille <3
Nyt täytyy kyllä joku päivä kokeilla. Minullahan herahti oikein vesi kielelle, kun luin tätä :) ja on taatusti myös hyvää. Kiitos tästä vinkistä! <3
VastaaPoistaOlepa hyvä vaan. Kiva kun on ollut pyyntöjä meidän ohjeelle.
PoistaTämä on todella hyvä ja helppo ohje, kannattaa testata.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Satu <3
Tuli vesi kielelle, niin hyvältä kuulostaa. Enpä osaa nimetä suosikkimaustettani näin yhtäkkiä, mutta tänään meillä oli marokkolaista ruokaa kun mieheni laittoi couscousia. Oli niin hyvää ja chiliä oli siinäkin.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua teille!<3
Chili on ihan parasta, laittaa veren kiertämään. Toinen mauste mitä ilman en pärjäisi on suola.
PoistaIhanaa alkavaa viikkoa sinulle Kristiina <3
Näyttääpä herkulliselta.
VastaaPoistaPippuria menee usein kuin myös kuivattuja sieniä mausteen tapaa useaan ruokaan.
Mukavaa viikonloppua sinulle!
Kuivatut sienet sopii hyvin ainakin jauheliharuokiin.
PoistaMeilläkin käytössä on pippurisekoitus, jossa useampaa pippuria samassa.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3
Kiitos reseptistä, menee ehdottomasti kokeiluun!
VastaaPoistaIhanaa Karkkilaa <3
Tämä on kyllä sellainen takuuhyvä ruoka.
PoistaKarkkilan reissu oli ihana, siitä lisää huomenna.
Kivaa alkavaa viikkoa sulle Taru <3
Tätä kyllä täytyy kokeilla, kun kebablihaa löytyy pakastimesta! Paprika täälläkin päivittäisessä käytössä, tykkään kun antaa väriäkin ruokiin. Mustapippuri, korianteri, oregano ja valkosipuli aina käden ulottuvilla. Itse olen ainoa, joka meidän perheessä oikeasti himoitsee chiliä, joten sitä minun annokseeni aina tuplamäärä ja kaupan tulisimmat jalapenot, kiitos ; )
VastaaPoistaIhanaa Karkkilan viikonloppua <3
Kyllä se niin on, että kun nenästä valuu räkä ja hikeä vähän pukkaa, niin silloin on hyvät mausteet ruoassa :D
PoistaIhanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sulle Heli <3
Kiitos reseptistä! Meillä on jääkaapissa pussi kebablihasuikaleita. Mukavaa reissua Karkkilaan!
VastaaPoistaOlepa hyvä vaan Tarja! Toivottavasti tykkäät reseptistä.
PoistaKarkkilassa oli taas kivaa. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle <3
Kiitos ohjeesta Outi. Ruotsissa ollaan syöty meidän elämän parhaat Kebabit, pikkuravintolasta siellä missä asuttiin. Josko tämä olisi yhtä hyvää. Sen koommin en ole meinaan saanut niin hyvää kebabia.
VastaaPoistaMuiskis. <3
Meidän kebab voittaa kyllä helposti monen kebabpaikan kebut.
PoistaIhanaa viikkoa sinulle Tiia ❤️
Hei, mitä kebablihaa käytätte vai onko itse valmistettua? Näyttää hyvälle😊
VastaaPoistaDöner kebablastuja olemme käyttäneet. Löytyy useamman kaupan pakastealtaasta.
Poista