Peruna on pyöreä, peruna on soikea, peruna on muoto ihan oikea...tällä kertaa perunoista tuli spiraalin muotoisia.
Olen innostunut testaamaan kaikkia erilaisia perunareseptejä, joita olen nähnyt Tik Tok:ssa.
Minä tein 9 spiraaliperunaa meille.
Perunat pitää pestä hyvin ja niitä ei kuorita.
Lisäksi käytin leikkuun apuna syömäpuikkoja :)
Eikö kuulostakin mielenkiintoiselta?
Perunaa leikataan kahteen eri suuntaan.
Toiselta puolelta perunaa leikataan suoraan ja toiselta vinottain.
Tässä tarvitaan avuksi syömäpuikkoja (tai jotain vastaavaa), että ei vahingossa tule leikeltyä koko perunan läpi :)
Perunoita varten tein sekoituksen sulasta Oivariinista ja lempi mausteistamme.
Meidän perunoihin tuli:
Paprikajauhetta
Merisuolaa
Valkosipulijauhetta
Pippurisekoitusta
Kuminaa
Voitelin seoksella kummatkin puolet perunoista.
Paistoin perunat 200 asteessa 50 minuutin ajan.
Puolessa välissä paistoaikaa kävin kääntämässä perunoita.
Perunoista tuli ihanan rapea pintaisia, kuten kuvasta näkyy.
Lopputulos oli niin herkullinen, että näitä tehdään makuraadin (mies ja poika) mukaan toistekin ja kuulemma vielä mahdollisimman pian.
Ihanaa kun tällaiset ruokakokeilut onnistuvat täydellisesti.
Herkullista loppuviikkoa ja viikonloppua teille kaikille <3
Näin kanssa tämän. Kylläpä sinun perunasi näyttävät herkullisilta! Ihan kuola herahti suuhun!
VastaaPoistaNämä oli kyllä hurjan hyviä, teen uudestaan pian :)
PoistaIhanaa viikonloppua sinulle Marketta <3
Näitä olen halunnut kokeilla, mutta sulla vielä loistavat maustevinkit spiraaliperunoihin. Kiitos vinkistä Outi ja mukavaa loppuviikkoa. <3
VastaaPoistaNämä on just siitä kivoja kun voi maustaa oman maun mukaan. Ihanaa viikkistä Tiiuli <3
PoistaOh, yummy. Näyttääpä hyviltä. 🤤
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua Outi. ❤️
Näytti ja maistui tosi hyviltä.
PoistaIhanaa viikonloppua sullekin Jonna <3
Valmiin spiraalikuvan perusteella olisin päätellyt, että kyse on omenoista, mutta olikin pottua :).
VastaaPoistaJäin vaan miettimään, että mihin ja miten niitä syömäpuikkoja käytetään siinä leikkuuvaiheessa? Taitaa käydä äly vähän hitaalla näin perjantaina :D.
Makoisaa viikonloppua ja kyllähän se on niin parasta, kun omilta miehiltä lohkeaa kehut ruuasta, kun on nähnyt vaivaa sen eteen <3
Peruna siis laitetaan leikkuulaudalle ja sen molemmin puolin tulee syömäpuikko. Syömäpuikot estää painamasta veistä kokonaan perunan läpi.
PoistaEnpä muista koska olisi viimeksi tullut valituksia ruoasta...osaan ilmeisesti tehdä ruokaa heidän makunsa mukaan :D
Ihanaa viikonloppua Annukka <3
Nyt näyttää kyllä niin herkullisilta että näitä on pakko kokeilla. Annukan tavoin mietin minäkin mihin se syömäpuikko laitetaan, mutta viisas miehenihän sen keksi heti. Mutta sitä hänkään ei keksinyt että puikkoja tarvitaan kaksi. Ostimme juuri eilen Air fryer-laitteen ja näitähän voisikin siinä kokeilla tehdä.
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinulle<3
Olen kokeillut näitä myös air fryerissa ja olivat hyviä. Paistoin 200 asteessa siellä. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Kristiina <3
PoistaSpiraaliperunat onkin herkkua🥔🥔Harvemmin syön pwrunsa
VastaaPoistaMe syömme aika paljon erilaisia ruokia, joissa on perunaa. Pastaa olemme yrittäneet vähän vähentää ja lisätä sen tilalle riisiä.
PoistaLeppoisaa alkavaa viikkoa sinulle Jael <3
Hups, edellinen kommentti lähti liian aikaisin.. Eli ihanat spiraaliperunat, ja kiitos muistutuksesta, näitä voisi taas tehdä uudestaan joku päivä 🥔🥔Ihanaa viikonloppua Outi❤️
VastaaPoistaTykkäsin näissä perunoissa tuosta rapeasta pinnasta, joka oli napannut hyvin kaikki mausteiden maut.
PoistaNam! Näyttää herkullisille perunoille ♡ Hyvää viikonlopun jatkoa ja upeaa alkanutta lokakuuta!
VastaaPoistaKiitos ja samoin myös sinulle Tarja <3
PoistaNäyttää hyvältä! Voisin laittaa testiin:)
VastaaPoistaKannattaa ehdottomasti testata, nämä olivat niin hyviä.
PoistaIhanaa alkavaa viikkoa sinulle Minna <3
Olen joskus kokeilllut noita ja olivat muistaakseni hyviä, ainakin tuo kuvasi näyttää herkulliselta. Mukavaa lokakuun alkua Outi <3
VastaaPoistaRapea kuori ja pehmeämpi sisus ja ah nuo mausteet...oli kyllä hyvää!
PoistaIhanaa alkavaa viikkoa sinulle Maikku <3
Sinulla on aina tällaisia kivoja ohjeita mitkä kiinnostaa. Pitää minunkin kokeilla ja hyvin nopeasti. 🤗
VastaaPoistaVoi kiitos! Välillä mietin, että tykkääkö ihmiset näistä ohjeista ollenkaan, mutta selvästi tykkää :)
PoistaNäitä oon aina halunnut kokeilla ja nyt ois sitten resepti tarjolla, nam. <3
VastaaPoistaVähän työläitähän nämä oli, mutta työ kyllä kannatti :)
PoistaIhanaa päivää sinulle Tiia <3
forma popular e criativa de preparar batatas, frequentemente servida como lanche ou acompanhamento. As batatas são cortadas em espiral, muitas vezes fritas até ficarem crocantes e podem ser temperadas com diferentes especiarias ou coberturas.
VastaaPoista